top of page

Здравейте!

Сигурността ви е на първо място, заради това в тази секция можете да се запознаете с нашите политики: 

  • За защита на личните данни;

  • Общите условя за продажба 

  • И политиката за замяна на стока. 

Ако имате допълнителни въпроси, не се притеснявайте да ни пишете.​

Политика за защита на личните данни

Този нормативен документ за защита на личните данни указва начина, по-който марка ,,By Jackline'', вписана в регистъра на юридическите лица с нестопанска цел към Агенция по вписванията с име ,,Проджект Хепинес'' ЕООД и ЕИК номер: 204 945 058, със седалище и адрес на управление гр. Перник, ул. Кърджали 37, тел. 0895860770, имейл: byjackline@gmail.com, събира, използва, поддържа и предоставя информация, събрана от потребителите (всеки един „Потребител“) на „Страницата“ на www.by-jackine.com . Този нормативен документ за защита на личните данни е приложим върху интернет Страницата и нейните продукти и услуги, предоставяни от фирма ,,Проджект Хепинес'' ЕООД.

Каква информация събираме?

Информация за лична идентификация

Когато правите поръчка в нашата интернет Страница, Вие може да бъдете помолени да въведете Вашето име, имейл адрес или телефонен номер във връзка с услугите или ресурсите, които предлагаме на нашата Страница. Предоставянето на Вашата лична информация не е задължително. Също така Вие може да посетите страницата ни анонимно. Ние ще съберем информация за лична идентификация от Потребителите само, ако Вие доброволно ни я предоставят чрез попълване на нашата контактна форма.

Информация за не-лична идентификация

Ние може да съберем не-лична информация за идентификация на Потребителите винаги, когато те оперират на нашата Страница. Не-личната информация за идентификация може да включва име на браузер, вид компютър и техническа информация за инструментите, чрез които Потребителите се свързват с нашата Страница. Такива могат да бъдат операционната система, използвани интернет доставчици и друга подобна информация.

За какво използваме Вашата информация?

Всяка информация, която събираме от Вас, може да бъде използвана по един от следните начини:

– Да обработим Вашето запитване с цел запитване за информация или услуга, предоставена от нас

– Да се персонализира Вашия опит с нас
(Вашата информация ни помага да отговорим по-добре на Вашите индивидуални нужди)

– Да подобрим обслужването на клиентите ни
(Вашата информация ни помага за това по-ефективно да отговаряме на запитванията и нуждите на нашите клиенти.)

Как ние защитаваме Вашата информация?

Ние сме въвели мерки за сигурност, за да запазим сигурността на Вашата лична информация, когато правите поръчка или когато въвеждате, изпращате или достъпвате Вашата лична информация.
Вашата лична информация не се пази на нашите сървъри и електронни устройства.

Изпращането на информация по интернет не е напълно сигурен начин на комуникация и поради това ние не можем да гарантираме сигурността на данните, които се изпращат към нас в електронен вид. Изпращането на такива данни става изцяло на Ваш риск.

Срок на съхранение

Вашите данни се съхраняват от нас за срок от 1 (една) година от датата на която Вие сте дали изричното си съгласие за това. Ако оттеглите Вашето съгласие преди изтичането на този срок, то Вашите данни ще бъдат изтрити от нашите записи.

Разкриваме ли информация на външни страни?

Ние не продаваме, не търгуваме и по никакъв начин не трансферираме Вашата информация за лична идентификация на външни страни. Това не включва доверени трети страни, които са наши партньори в управлението на нашата Страница, управлението на нашия бизнес или такива, които Ви обслужват, докато тези страни имат сключено споразумение за конфиденциалност с нас. Ние може да предоставим информация за Вас, ако това е съгласувано според закона или за да защитим нашите или други права, собственост и сигурност.

Линкове на трети страни

По наша преценка, ние можем да включим или да предложим продукти или услуги на трети страни на нашата Страница. Тези трети страни имат отделни и независими политики за защита на личните данни. Поради това ние не носим отговорност за съдържанието и дейностите на тези свързани страници. Въпреки това ние се стремим да защитим целостта на нашата Страница и приветстваме всяко мнение за тези страници.

Поверителност на лична финансова информация
Финансова информация за потребителите, ползващи услугата за онлайн дарения, не попада в базата данни  на Фондацията, а се предава директно към системите за онлайн разплащания на paypal.com, еPay.bg, Борика. След завършване на регистрацията в специализираната секция на уебсайта заявената сума за дарение се превежда автоматично към дарителската сметка на Фондацията.
Онлайн даренията се извършват в съответствие с Общите условия за ползване на системите за онлайн разплащания на paypal.com, еPay.bg, Борика.

Условия за ползване

Моля също така да посетите раздела с нашите условия за ползване и ограничаване на отговорността, регулиращи използването на нашата Страница www.by-jackline.com.

Вашето съгласие

С използването на нашата Страница, Вие се съгласявате с този нормативен документ за защита на личните данни, отказ от права и Условия за ползване. Ако не сте съгласни с този документ, моля да не използвате нашата Страница. Ако все пак продължите да използвате Страницата, след публикуването на промените в този документ, това ще означава, че Вие приемате тези промени.

Ако се свържете с нас през нашата контактна форма, Вие трябва изрично да се съгласите чрез отбелязване с тигче в края на формата, че сте съгласни Вашите лични данни да се съберат и обработят с цел обработка на Вашето запитване или поръчка (според Регламент (EC) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27.04.2016 относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и за отмяна на Директива 95/46/EО (Общ регламент относно защитата на данните). Ако не се съгласни Вашите данни да бъдат събрани и обработени от фирма ,,Проджект Хепинес'' ЕООД и изрично не отбележите с тигче това си съгласие, то контактната форма няма да бъде изпратена към нас.

Права на субектите на лични данни

Като субект на лични данни Вие имате право на достъп, коригиране или изтриване на лични данни (правото „да бъдеш забравен“), ограничаване на обработването, възражение срещу обработването, преносимост на данните) и реда за упражняването им.

Ако желаете да получите достъп, да заявите корекция, изтриване, ограничение на обработването, възражение срещу обработването, преносимост на данните Ви, моля, изпратете ни имейл на byjackline@gmail.com с ясната заявка за това.

Съответствие

Ние спазваме и оперираме в съответствие със закона за защита на личните данни и Регламент (EC) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27.04.2016 относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и за отмяна на Директива 95/46/EО (Общ регламент относно защитата на данните). Ние няма да предоставяме Ваша лична информация на външни страни без Вашето изрично съгласие.

Контролен орган

Контролен орган за изпълнението на регламента за защита на личните данни на физическите лица в Република България е КЗЛД. Ако считате, че правата Ви според Регламент (EC) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27.04.2016 относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и за отмяна на Директива 95/46/EО (Общ регламент относно защитата на данните) са нарушени, Вие можете да подадете жалба до КЗЛД или до компетентния съд.

Комисия за защита на личните данни
Адрес: гр. София 1592, бул. "Проф. Цветан Лазаров" № 2,
тел.: (02) 940 20 46, факс: (02) 940 36 40
Email: kzld@government.bgkzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg

Връзка с нас

Ако имате въпроси относно този документ за защита на личните данни, Вие можете да се свържете с нас на:

тел. 0895860770

byjackline@gmail.com

www.by-jackline.com

Промени в документа за защита на личните данни

Фирма ,,Проджект Хепинес'' ЕООД има правото да актуализира този документ по всяко време. Ако решим да променим документа, ние ще актуализираме версията и датата на самия документ.

Този документ последно е бил актуализиран на 01/08.2023.

Правила и условия

Поверителност и безопасност

Нашите условия на поверителност и безопасност имат за цел да пазарувате спокойно и сигурно. Използване, съхраняване и защита на Вашата лична информация:

Наш приоритет е да се чувствате комфортно на нашата платформа. Затова всички плащания през нея са защитени, а личните Ви данни не се споделят с трети лица. Уведомяваме потребителите, след като покупката им бъде завършена успешно и поддържаме постоянна комуникация с всеки един клиент, защото Вашето доверие е безценно. Поверителността на всеки потребител е от най-голямо значение за нашия бизнес. 

​​

Запитвания на едро

 

Свържете се с нас през платформата, на наш email/телефон, както и през нашите канали в социалните мрежи за подробна информация как процедира 'By Jackline'  при продажби на едро. 

Методи на плащане

- Кредитни / дебитни карти

- Офлайн плащания

Политика за доставка и връщане на продукти и възстановяване на суми

Доставка: 

Доставката обикновено отнема 24-72 часа от приемане на поръчката.

За пратки извън България, разходите за доставка и сроковете за доставка могат да варират.

За пратки до страни извън Европейския съюз всички митнически такси за внос се заплащат от получателя.

Връщане и замяна:

Всички връщания трябва да бъдат направени не по-късно от 14 работни дни от датата на получаване на продуктите, като изпратите имейл на byjackline@gmail.com

Ние ще ви предоставим адрес на който да бъде върната пратката.

Разходите за връщане на продукта се поемат от клиента. Веднъж получена от нас стоката, ние ще ви потвърдим по имейл. 

Колко време обикновено отнема възстановяването на сумата за върнатите от мен артикули?

Непосредствено след като върнатата пратка постъпи при нас и бъде проверена, в рамките на 14 дни се издава известие за сумата и допитване за избрания от теб начин на плащане за съответната  поръчка. Вследствие на което сумата ще ти бъде възстановена.

Възможна ли е директна замяна на върнат или вече получен артикул?

За съжаление не е възможна директна замяна на върнат или получен артикул. Непосредствено след като върнатият от теб артикул постъпи обратно при нас и същият бъде проверен, се издава кредитно известие въз основа на посочения от теб начин на плащане. След това сумата ще ти бъде възстановена напълно. Можеш просто да поръчаш артикула отново.

Как да постъпя, ако артикулът е повреден при транспортирането?

Ако доставен от нас артикул по някаква причина не е в изрядно състояние, разбира се, можеш да ни върнеш артикула за наша сметка, като приложиш документа за връщане в пакета и залепиш етикета за връщане върху него. Непосредствено след като артикулът постъпи обратно при нас и бъде проверен, се издава кредитно известие въз основа на посочения от теб начин на плащане. Ако решиш, можеш да поръчаш артикула отново.

Обади ни се ако имаш още въпроси: 

+359 895860770

Email 

Follow

  • Facebook
bottom of page